Toidust ja kõigest, mis sellega seotud-loodus, põllumaa, vein, inimesed...
laupäev, 3. aprill 2010
Kilutäidisega munad
Keegi peab ju kõik need usinate munavärvijate tehtud munad ära ka sööma. Üks võimalus on teha täidetud mune. Selleks on lõputult variante. Ma tegin seekord täidise kipperi anšoovisest, sinepist, hapukoorest ja tillist, munakollased ka muidugi.
Tarvis läheb:
4 kõvakskeedetud muna
Täidis:
1 karp (100g) Kipperi anšoovist (pehmed vürtsikilufileed)
1 spl hapukoort
1 spl sinepit
hakitud tilli
musta pipart
Kaunistuseks:
kappareid
tilli
Poolita munad pikkupidi. Võta kollased välja ja peenesta need kahvliga koos nõrutatud Kipperi anšoovistega. Sega hulka sinep, hapukoor, hakitud till ja veidi musta pipart.
Tõsta segu teelusikaga munapoolikutesse. Kaunista kapparite ja tillioksakestega.
Idee kilutäidise tegemiseks sain soomekeelsest vihikukesest "Ruokamaailma" 4/07
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar