kolmapäev, 12. mai 2010

Karulauguvõi

karulauguvõi

Maitsevõisid ja määrdeid on siin blogis juba mitmeid. See tähendab ilmselt ainult üht: mulle nad meeldivad. Meeldib omatehtud leib, meeldivad mõnusad määrded selle peal.
Retsept on seekord pigem pildikeeles, kõik on kihiti siin näha:

karulauguvõi tegemine

Pildi allkiri ka ikka igaks juhuks: tuleb võtta umbes 100 grammi toasooja võid, pundike (12-13 lehte) hakitud karulauku, poole sidruni riivitud koor ja meresoolahelbeid. Hõõruda kõik kokku maitsevõiks. Leiva/saia peal loomulikult väga maitsev, samahästi sobib toppida kala kõhtu küpsetamise ajaks või panna tükike grillitud antrekoodile.

antrekoot

3 kommentaari:

  1. Täitsa müstika, ma mõtlesin omaenese peaga grillahvenatele välja sidruni-karulaugu või, retsept läheb Postimees Online grillilehte.
    Nii võib ju plagiaadi süüdistuse saada :-)

    VastaKustuta
  2. Olen ise ka päris mitmel korral karulauguvõid teinud, kuid sidrunikoort pole lisanud. Sidrunikoor andis võile väga mõnusa meki. Eriti hästi maitses Sinu tehtud leivaga.

    VastaKustuta
  3. Liina, ma arvan, et see maitsekooslus koos ahvenatega on super! Tore, et seda ka laiema lugejaskonnaga jagada saad:)
    Kas tegu on tollesama väljaandega, mida Tuuli mulle täna mainis, kus blogijad jagavad oma lemmikretsepte?

    VastaKustuta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails